Meer Met Minder is het initiatief van de overheid met als doel voor 2020 het energieverbruik in Nederland te verlagen met 30% ten opzichte van 2008. Dit betekent dat minimaal 2.4 miljoen woningen/gebouwen energiezuiniger moeten worden. Om dit te bereiken heeft de overheid subsidies mogelijk gemaakt voor bijvoorbeeld het aanbrengen van HR++ glas.
Meer informatie vind u op de website www.meermetminder.nl

Wat heeft Meer Met Minder u onder andere te bieden:

  • Label en/of maatwerk advies
  • Energie besparing op langere termijn
  • Beter wooncomfort
  • Subsidiabele ondersteuning

Ook ons bedrijf is aangesloten bij het programma van de overheid en hiermee aanbieder van Meer Met Minder. Zodoende kunnen wij als gecertificeerd bedrijf u ondersteunen bij het verkrijgen van de subsidie. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met verschillende bedrijven uit ons Meer Met Minder-team Roosendaal e.o. Voor meer informatie klik hier.

Om een Meer Met Minder traject voor u als opdrachtgever zo soepel mogelijk te laten verlopen treed Bouwservice Bartelen op als algemeen aanspreekpunt en spil in het proces. Als u meer wilt weten over het traject Meer Met Minder en de bijkomende mogelijkheden hiervan klikt u hier voor meer informatie.

Ter ondersteuning van Meer Met Minder kunnen wij voor u een thermografisch onderzoek uitvoeren met onze warmte-camera. Voor meer informatie klik hier.